dilluns, 3 d’octubre del 2016

CONGRÉS SAVE THE WORLD'16

Benvinguts al projecte Save the World!

És evident que al món hi estan passant moltes coses que afecten al nostre entorn. Cada cop hi ha més notícies de desastres naturals, de contaminació de terrenys, de desforestacions de la selva, de inundacions previsibles, d'esgotaments dels recursos naturals...

I nosaltres, immersos dintre d'aquesta roda de la societat, passem com a elements inactius, passius i moltes vegades indiferents davant d'aquesta realitat que ens ha tocat viure...

És hora de posar-hi el nostre granet de sorra i activar-nos per tal de passar a ser uns individus actius i no quedar-nos com si res hagués passat, quan ens n'assabentem de casos que afecten al medi ambient  que ens toca viure.

En aquest PIC ens convertirem en ecòlegs i el nostre objectiu serà el de la participació en un congrés interlasalians on exposarem les nostres estudis que realitzarem a finals de la fase INPUT. Presentem doncs el congrés: SAVE THE WORLD'16





A més, en comptes de treballar cada escola individualment, tindrem la possibilitat de treballar en el tercer  PIC  del món mundial que es portarà a terme simultàniament a dues escoles de La Salle Catalunya: Manlleu i Manresa. Durant la fase INPUT del PIC  del programa FAIG d'aquest any, tindreu en aquest blog la programació de les diferents activitats que realitzarem cada dia. Això vol dir que s'anirà actualitzant durant la setmana amb aportacions vostres i altres activitats que aniran apareixent al blog. 

Tot això acabarà en el congrés del proper dia 28 de Novembre que es durà a terme a Manresa on ens trobarem les dues escoles per compartir el treball i arribar a unes conclusions que escriurem en un manifest.

Però aquí no s'acabarà tot, si no que serà l'inici de la vertadera moguda! Ens aventurem a treballar en xarxa les 2M's en la que veurem com treballem els alumnes de dues escoles diferents, en la que podrem compartir, comparar, gaudir, de la feina que fan altres companys lluny de l'escola a la que anem cada dia. 

Fins i tot,... podríem obtenir idees dels treballs que es faran a Manresa  per compartir-los amb els de Manlleu o les idees sorgides a Manlleu poden servir per a compartir projectes amb els de Manresa.

Ens interessa a tots que no sigui un blog que només es mira el dia de FAIG  sinó que en participem una mica entre tots ja que volem que sigui un enllaç on tots puguem aprendre i gaudir mentre aprenem. En aquest blog, apart de les tasques que anirem fent, també hi incloureu algunes de les activitats d'aprenentatge que haureu de presentar, activitats d'opinió, de cultura, dubtes, comentaris,… totes elles relacionades amb el tema del PIC que aquest any tirem endavant: SAVE THE WORLD!

Som-hi doncs? 

BON INPUT A TOTHOM!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada